måndag

idag har det varit en lugn dag .. jag har nämligen varit ledig från jobbet .. med full betalning .. skönt !
så idag körde jag ner barnen till dagis vid halv åtta !!! sen åkte jag hem tog en lååång frukost med filmen min bäste väns bröllop   den va kanon bra !!!
 lite tårögd blev man allt i slutet !!! sen efter det spran jag upp å bytte om .. å åkte in till la stada !! skulle till jeans shopen å inhandla ett par nya jeans ....å det blev ett par skit snygga jeans .... mörka lite glansiga .. skit snygga !  efter det åkte jag hem till en väninna å drack kaffe å fick mig lite glass till kaffet !! mums ..
 vid halv ett hade jag klipptid bokat hos en kompis till mig .. klippte mig det blev kanon bra !! för bara 150 pix .... på hemorten oxå så jag slapp att fara iväg !!  kan inte bli bättre ..
på vägen hwem plockade jag upp barnen på dagis .. vid ett tiden de blev glada att mamma kom först å hämtade idag !!  
När vi kommit hem ..barnen sprang upp å jag började att omplantera mina orkideer !köpte nya krukor till dom igår på EKO jätte fina lite högre modell .... det blev jätte fint ... planterade om tre stycken !! ska köpa en blomma till för jag köpte nämligen fyra krukor ! tänkte ha två i varje fönster i köket !!

Sen kom sambon hem från jobbet så jag satte på lite kaffe som vi drack sen sprang han iväg för att tvätta bilen innan den skulle till verkstaden för att byta däcken ... vi har köpt nya vinter däck .. våra va inte så katiga!!!  under tiden sambon å bilen va på verkstaden så va jag å barnen hos farmor en sväng å åt semlor !!det va jätte gott .. men det blev ett herrans liv där inne barnens kusiner kom oxå   det blev som allt sex barn fem vuxna ... så det va high life en stund... men nu är det lugnare .. jag sitter här vid datorn å barnen spelar skolstart på sin egna dator !!

Imorgon ska jag till en kompis nya lägenhet ... det ska bli jätte kul har inte sett henne på länge !! ..

nu ska jag inte skriva mer ... måste vika tvätt !! ha det bäst allihopa tills vi höres igen !! kra
mkram

lördags helvete

idag ha jag spelat innebandy match ... det gick åt h.vete    men vi spelade kanon bra i vissa stunder .. åvi förlorade bara med udda målet .. men ack så jobbigt mot ett lag som vi kunde ha vunnit lätt mot !!!
folk i vårat lag tar inte det på allvar .. medans andra gör det .. vi har inte samma priotiteringar !! men men sånt är livet ..

efter det så gick jag hem å lagade lax i ugnen med kokt potatis å egen gjord romsås .. det va mumma det !!!  tack elli för receptet !!!
efter maten la jag mig på soffanå vilade en stund .. sen gick vi in till svärmor å drack kaffe å tjötade .. fixade lite med hennes dator å så !!  så nu gick vi in ... barnen tittar på bompa ..sambon steker hamburgare !! det ska bli gottit !!
nu ska jag inte skriva mer men jag har ju uppdaterat er lite ialla fall!! kram bye bye

huvudvärk ..

igår va jag hemma från jobbet  för jag hade sån huvudvärk .. usch inge roligt alls !
idag har jag oxå varit hemma barnen har varit hemma med mig oxå .. även smbon har varit hemma för han har kännt sig trött sliten å ont i örat ! allmänt hängig ..
idag har jag varit å handlat en massa mat .... sen har jag städat , damsugit å skurat golven heller inge roligt men det är sånt man måste ..
Fick reda på från jobbet idag att vi ska jobba växelvis ... jag ska vara ledig på mån å tis ..sen jobba ons , tors , fredag nästa vecka är det tvärtom ... för att vi inte har så mycket att göra !! gött att få vara hemma med fullt betalt !!! jätte skönt !!

just nu sitter barnen å sambon framför bompa å jag satte mig här för att blogga lite ... vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om .. men vill ni fråga något sååå just shoot !!!

Älskar att Greys anatomy har börjat igen .. bara älskar den serien !!!


Kevve kör racer å hoppar å sladdar !!


lucas kör racer i backen !!!


6 saker jag är beronde av :

1: mina barn å sambo
2: kaffe
3: Träning
4: kompisar
5: Bilen
6: Min mobil även om man inte vill erkänna detta !!
den bara måste vara med !! hehe


jag utamanr  alla som läser min blogg skicka gärna en komment !!

kram på er alla !

ja ja jag vet ,, bloggar dåligt men tiden räcker inte till!!

i söndag va barnen å pelle å jag  ute å åkte snowrace i farmors backe där barnen å pelle har byggt ett snö hopp! jätte coolt när barnen kommer farande å slänger sig ut över hoppet .. tag faktiskt lite kort på dom som jag tänkte lägga in!!! ..men orkar inte springa efter kameran nu!! har inte lagt in dom på datorn än.....

Igår va det en vanligt jobbar dag .. trött som fan ska man kliva upp i kylan köra ner barnen till dagis å sen ställa sig ute en hel dag å bara glo .. det va -7 grader igår mitt på dan ... BRRRR snacka om jag frös ...

igår kväll när jag kom hem fikade vi å frågade vad barnen hade gjort på dagis ..de svarade samstämmigt LEKT vilket man alltid får till svar .. å när man undrar vad de har lekt ..JAG VET INTE ::   de är för goa !!
sen va det träning igen va med på fotbollsträningen .. det är skit skoj ... har tröttnat lite på innebandyn .. men det är bara tre matcher kvar nu så jag får hålla ut kan ju inte svika dom nu!!!
efter träningen så va det hem äta duscha å sen i säng ..
Vaknade lika trött idag .. hade lika gärna dragit täcket över huvudet å sovit vidare .. men men måste man upp så måste man !!  det va lika jävla kallt idag om inte kallare .. det har ju blåst en hel del !!! men den dagen har oxå kommit till ända ... nu ska g ner till soffan å titta på bygg lov !!!

JA MAMMA jag har bloggat u är du nöjd???
kram å bye bye !

tja alla fans hahahaha ..

hej idag har jag varit å spelat innebandy ... vi vann med 16-1 det va gött !!

sen blev jag lite besviken .. jag å pelle hade planerat att vi skulle gå ut å äta ikväll. å sen gå på bio !!   vi försökte boka bord på jensens .. men det har varit fullt i två veckor ... jaiks ... ja ha då va det förstört längtat nästan för att få åka dit å äta men men ..
. inte nog med det .. vi skulle passa på att gå på bio .. på den nya wallander filmen .. men då visas den bara jätte sent å sen fanns det bara 3 platser kvar .. inte heller roligt .. så då blev det inget med det heller .. men nu har vi bestämt att vi ska åka till sandsjöbaden å äta alla hjärtans dag middag ---- alldeles själva !! ..
sötisen va så snäll imorse hade gjort frukost till mig å kommer upp å väcker mig med en gosig kram kryper ner å lägger sig jämte !! mysigt !  han fick ett kort som stod på bordet när han kommer ner !! han blev jätte glad !!

nähä nu ska jag gå!! kramkrambaj!

adda mig gärna om ni är här å läser !

eller skriv en kommentar !!!

kramkram

Fredag !

idag är det fredag ... den 13 de... men det har gått bra ! jag har haft kurs på jobbet nu i två dagar .... vilket bara har varit korvstoppning ... bläää men det är viktigt oxå det har handlat om säkerheten för vårat jobb!! vilket är jätte viktigt !
men det är inte roligt att sitta inne i två dagar när man är van att jobba ute hela dagarna !!   men men det är smällar som man får ta !!!
Jag hoppas verkligen att det har gått bra på provet ! vi får inte reda på det förräns på fredag nästa vecka !! men kursledaren sa till mig i smyg att det hade gått bra !! så jag behöver nog inte oroa mig !!   skönt det

vill ännu en gång tacka karin/ http://lightelegance.blogg.se/  för den fina bloggen du har gjort !!
jag rekomenderar alla varmt att kontakta henne för design av din blogg.. fast hon har nog mycket att göra har jag förstått på hennes blogg !! men hon är kanon duktig !!

ikväll blir det nog som vanligt en sväng till mamma .. vi skulle ha åkt till min bror å hans flickvän ... men de va förskylda .. så vi får ta det en annan gång !! "  krya på dig kram kram !!!"   du vet vem du är !!

imorgon blir det innebandy å imorgon ska vi jävla med vinna !!!! det är bara taggning som gäller från å med nu!! 

vi får se när det blir uppdatering nästa gång !! ha det bäst kram kram

helgens händelser ..

i fredags va jag somsagt ledig .. det va jätte skönt .. vi tog en lång frukost .sen åkte jag å barnen till la stada !! kollade runt lite hittade skit fina jeans på jeans shoppen .. som jag vll ha..men de kostar lite .. får nog spara lite först ska kolla å se ifall jag kan få en bild på dom lite senare !!  
På fredags kvällen så va det kalas för hela slanten .. vi va hos mor å firade mor å barnens kusin E som hade slagit ihop sina kalas ...smart lösning att slå ihop så man slipper fara två dagar !! ..
på kvällen köpte vi med oss pizza hem pelle va ju hemma han hade jouren så han kunde ju inte följa med ... mor blev jätte glad över presenten hon fick av oss som la ihop!! vi hade näligen köpt en ny digital kamera!!   deras andra kamera va sönder ...
Lördagen .. den bestod av pulka åkning med barnen ! sen va vi å fikade hos svärmor ...  efter det så va det dags att fixa käket .. det blev typ av en kött gryta med ris .. jätte gott å smidigt !!  efter det åkte jag å barnen till mor en sväng !!
pelle va iväg å tränade ..
På söndagen åkte jag iväg för att spela innebandy i skillingaryd.  
Men det blev förlust .... vi spelade bra i första å sista .. tappade i andra vilket vi har haft en tendens till nu i flera matcher !! det är inte bra !! dessutom va vi dåligt med folk !! så vi orkade knappt .. en delva lite små skadade .. men men ! vi får göra bättre nästa gång !!!

nu har ni fått lite uppdatering ... hade tills vi hörs igen !!

äntligen fredag ..

idag va jag ledig ..jätte gött .. fick ialla fall liten sovmorgon !! barnen vaknar ju tidigare än vanligt när man är ledig!!
idag har vi inte gjort så mycket .. jag å barnen va på stan en sväng .. gick å strosde å köpte en present till barnens kusin som vi ska fira ikväll ihop med min kära mor !!

efter stan va vi en sväng hos min sambos syster å fick oss en kaffe vi tjötade lite ! alltid lika trevligt !!
sen när vi kome hem va det dags att laga mat !! usch va inte alls sugen på det .. men det blev smidig mat mjölkstuvade makaroner å kött bullar !!
 det gick ner !!
 nu så bränner jag av lite filmer !!

sambon ringde nyss han sa att han va i malmbäck på någon brand .. å att det skulle ta ett par timmar till!! så vi får väl åka till mamma lite tidigare eller hitta på något annat kuL!!

nä nu orkar jag inte skriva mer !!! ha det gött tills vi hörs igen !! baj baj!

Jag blev utmanad!! 6:e mappen å 6.e bilden ..



Det är jag ... försöker sätta ihop någon present ..tror jag .. pelle har tagit kortet undrar varför .... hehe

söndags utflykt !!

hejsan alla godtrogna läsare .. nu ska jag berätta om vad vi gjorde i söndags .. vi gick upp ganska tidigt å åt frukost .. sen hade vi en överraskning till barnen ! vi åkte nämligen till rosenlundsbadet till äventyrsbadet!
 det tyckte de va jätte kul!! de badade å stojade i två timmar !! vi fikade lite oxå! efter badet åkte vi till Mc donalds å åt .. det tycker barnen är jätte kul .. de får ju leksak oxå!!
efter det åkte vi till Öggestorp ..svängde in på vägen hem .. kollade lite på husvagnarna de hade ..ma blir ju allt lite sugen i semester tarmen !!! hehe vi kollade även på förtälts matta till vårat tält .. våran är dock lite liten så vi måste investera i en ny!! men men det kostar ju! nästan 3000:- pix för en matta 3*7 m ...men men måste man så måste man !!! 
sen efter det åkte vi hem ... gick ut å åkte snowboard å snowrace med barnen !
 runt tre kom mor å far en sväng .. de hade varit å tittat på min brors rallybil .. å sen skulle pappa till jkpg å köpa hjullager till sin bil så mamma släpptes av på vägen .. medans han va där fika de vi .. jag bjöd på halvt hembakade semlor .. det va jätte gottit !!! självklart fick pappa en oxå när han kom tillbaka ! Han hade köpt vars  en motorcykel till barnen .. de blev jätte glada!

Efter de hade åkt hem så gick vi in till svärmor å svärfar för att fika igen !! gun hade bakat en jätte god choklad kaka med mandel i ... den va jätte god .. lucas åt som en liten stolle !! efter det va det kvällsmat å läggdags !! men denna dagen har gått riktigt fort å kul har vi haft !!   roligt att överraska barnen å att de uppskattar det !!

idag måndag har det varit en kall dag .. visseligen har jag sluppit de långa resorna till jobbet .. för jag jobbar hemma vid nu! men jag har fått stå ute heladagen idag ... ådet har inte varit skönt ... jag har ont i benen .. för man har stått å spänt sig .. så nu bara värker det !! inge roligt alls !!
ikväll nu har elli varit här med sina barn för en klippning !! vi fikade å tjötade en stund oxå .. alltid lika trevligt !!

nog skrivet för idag .. ha det bäst kram kram

RSS 2.0