sol å underbara sol

Hej ja jag vet att jag inte bloggar så ofta ..men det finns annat jag gör hellre ! haha

på jobbet har jag hand om våra sommar jobbare vi röjer lite gräs å vi målar lite å softar lite .. allt går i sin gilla gång !
det är rätt skönt att få styra över sig själv å kunna plabera lite hur man vill lägga upp jobbet lite !! bara allt blir gjort !
det har varit en helt underbar vecka med mycket sol på oss ! riktigt skönt att få vara ute å jobba!

I midsommar hade vi det kanon ... vi tog husvagnen ner till västervik  tillsammans med bekanta   det va midsommar dans nubbe å sill! bara en lite skvätt regn .. men utöver det va det kanonväder !!! alla barnen llekte kanon bra ihop ! det cyklade å cyklade å sen gjorde lite hyss förståss ... men inga allvarliga .. vi vuxna hade mysiga kvällar med mycket tjöt å stoj!!!

väl hemma igen längtar man till att få åka ut med husvagnen igen ... nu är det bara en vecka kvar tills man går på semestern!  det ska bli sååååå underbart !

nä nu kommer det snart kaffe gäster ... monixx kommer å tar en kaffe med mig!! alltid lika trevligt !
barnen å sambon är i kanarp å kör in hö!   med sin far!  de tycker det är skit skoj att åka hö lass !!

ha det bäst kramkram

vart tog sommaren vägen ???

nu sitter jag här å ska försöka skriva lite om mitt liv den senaste veckan ....jag har jobbat .. har fått i uppdrag att ta hand om våra sommar jobbare .. vi ska måla lite kurer  å röja lite gräs de kommande veckorna ! så då har jag fixat med alla grejer tilll det vi ska göra . kolla upp vilka kurer det är vi ska måla tagit fram alla maskiner å så , beställt penslar å färg !
jag såg fram emot att ha hand om dom å få lite ansvar!

Igår när jag kom hem ifrån mathen säger sambon att kevin har kräkts .....jaha usch då ,då va det att ringa min arbetsledare å berätta vad som komma skall , va ju tvungen att fixa en ersättare som tar hand om mina sommarjobbare idag å imorgon !
jag får verkligen hoppas att vi slipper det nu denna gång ! för inte mindre än en vecka sen så hade hela familjen magsjuka ...  inget jag ens önskar min allra värsta fiende .!

Men på jobbet va de snälla å sa att det löser vi ... inga problem !! alltid lika glad när man bli betrodd ..Jag fattar inte att folk som har barnen på dagis inte kan vänta en dag extra för att slippa sprida smittan vidare , när jag pratade med dagis imorse så fågade jag ifall det gick magsjuka på dagis ... Ja ett fall i veckan brukar vi ha ! Jag bara VA?? varför berättar ni inte sånt då !!! Dåligt jävla stil !

Visst att det kostar att vara hemma från jobbet en dag extra när man tycker att barnen är friska ... men de bär ju smittan med sig ... å så har karusellen dragit igång !  jag tycker att man tar för vana att stanna hemma minst 48 timmar efter sista symtom .! kan inta alla göra så så skulle vi slippa  alla sjuka domar på dagis ,..

Men men nog om det annars i mitt liv har det inte varit så mycket ... i lördags va jag hos mor å far hela dan medans sambo å barn va på elmia wood mässan , jag hjälpte mor å far med att trimma deras kanter lite   sen åt vi pizza å drack en massa kaffe som vanligt när man är där !! konstigt att magen tål så mycket kaffe .. men är man uppvuxen med rediga kaffe drickare till föräldrar så är man ! hehe
När jag kom hem där ifrån  plockade jag lite hemma tvättade lite , bytte säng kläder i alla sängar ..lite små fix .. på eftermiddagen va min bror å hans fru å barn här en sväng .. hjälpte han med sin migrän , jag har nässpray för migrän å han fick en dos å han blev bättre på en 20 min ... jätte effektivt .. nackdelan är att det smakar sju helvetes illa i munnen när man tar det ... blir nästanilla måendes!! men det tar bort migränen !!! det är ju huvudsaken !! hehe
efter min bror å hans fru hade kommit kom även barnen å sambon hem från mässan så då lekte barnen å vi drack lite mer kaffe å tjötade lite rally å andra saker .
På kvällen tog vi det lungt med film å lite mys pys framför teven ! barnen fick vara uppe lite längra å titta på film med oss . Vi tittade på bröllops duellen .. den va rätt rolig !
i fredags tittade vi även på Vi hade ialla fall tur med vädret igen !  den va bra men inte lika bra som ettan!  men verkligen se värd!!

Igår gjorde vi inte så mycket pulade lite med husvagen  , satte upp lite krokar för jackor å så ! Jag sydde gardiner till barnens rum , jätte fint blev det !  sen åt vi sill å potatis mumma va gott det va !  fuskade lite men jag va såå sugen!! haha
efter det så va det fotbollsmatch  hemma mot fredriksdal .... vi förlorade .. 3-5 vi spelade bra tidvis ,, dommaren va dum i huvudet .. kunde verkligen inte dömma . men men vi får ta igen det nästa gång !!
fter matchen va det hem å kvälls mat å sen lite teve sen lägg dags !

idag har jag inte gjort så mycket .. ska klippabarnen tänkte jag .. de ser ut somhuliganer !   men det ska vi råda bot på!! hehe  så nu är det slut skrivet för denna gång !!
 Ha det bäst tills vi ses / hörs igen !! kramkram
fick ni en lite sötis på köpet!!! såå gullig !

RSS 2.0