då va det dags igen !

ja jag vet att jag är dålig på att blogga ! !
mne nu tänkte jag berätta lite , skorna som jag fick hem ..de va skit fina tills jag märkte att jag hade fått två skor till samma fot !  jag ringde då upp henne jag köpt dem av å hon blev helt till sig .. hur slarvig kunde man vara .. men jag skickar denandra på en gång !! hon skickade md porto så jag kunde skicka upp den andra till henne ,, åå jag är skit nöjd med skorna !  
Jag va på avslutnings fest med innebandyn i lördags .. vi började dagen med Boda borg .. det va skit kul .. men jag va helt färdig när vi åkte där ifrån ,,, väl hemma väntade mat på mig ..sambon hade fixat ..jätte gott ..sen vilade jag i ett par timmar sen va det att göra sig iordning för fest .. blev såå himlans nöjd med kläderna å allt kände mig sååå snygg .. vi åt god mat från en grekisk restaurang jätte gott ... sen hade vi lite tävling å lekar ..dessutom ett tal från våran tränare !!
vid halv tio br det iväg till hotellet .. folket jag åkte med skulle ta en öl på ett annat ställe  så jag gick direkt ..de kom senare förutom ena hon vaför onykter ... hehe   väl inne så träffade jag flera av mina kompisar som jag hade lovat att träffa .. å vi hade skit kul på dansgolvet .. jag satt även lite vid black jack bordet .. å vann en massa pengar .. hade mer pengar när jag gick hem än vad jag kom med .. å då hade jag betalt taxi å inträde . å en massa annat !! sånna kvällat vill man ha mer av !! hehe

Dagen efter va väl inget vidare ... hade ont i huvudet .. sambon å barnen å jag vi va å tittade på husvagnar å lite annat som hör till husvagns semestern !! det va kul ... sen köpte vi med oss mat hem .. å jag va vråååål hungrig !
sen låg jag å vilade lite i soffan medans sambon bytte bromsskivor på bilen ...
senare på kvällen kom äbven mor å far för att dricka en kopp kaffe å få bli klippt ! de tjötade en stund ... efter det så va det kvällsmat å läggdags för barnen ,,,, å teve för oss!!

måndag å tisdag har varit det gamla vanliga .... på jobbet har jag bevakat ... lika tråkigt som vanligt .. hehe men idag har det ialla fall varit lite varmare !!
hoppas på att det ska bli rikigt fint väder fram över nu !!

nu orkar jag inte skirva mer .. men nu vet ni ju vad som har hänt !!! ha det bäst kramkram

BRRRRrrrrr

fasen va kallt det är .. och har varit hela dagen !! vill inte ha mer snö nu !!!
igår vann jag en auktion på tradera ett par skit snygga skor   här ovanför kan ni se mitt fynd !!!

hoppas att de hinner komma innan helgen !! ska ju ut på lite party .. det va längesen så det ska bli kanon kul!!

ha det gött kramkram

här kommer skorna vad tycks ??


i solen !

igår va hela familjen ute hela dagen !!  det va ju sååå underbart väder ! .. den enda gången vi va inne va medans vi åt !
annars så satt vi även ute å fikade ! det va verkligen vår , mot idag är det gråmulet å snöblask som faller från himmelen !   usch  vill ha tillbaka den underbara solen !
 Vi har haft ett stort projekt  i helgen å det va att ta ner resterande av våran stora bok ! sambon började kl tio ca .. han va inte färdig förräns vid halv ett .. å vid tolv kom min far som oxå fick hjälpa till , tillslut föll den stooora klumpen till marken ,,, alla drog då en lättnandes suck !  äntligen va den nere !
jag å barnen donade lite i trädgården .. räffsade lite å plockade undan lite !   så underbart att bara vara ute !
Igår på eftermiddagen fick vi överrasknings besök av min bror å hans tjej .. vi satt å tjötade å drack kaffe ... senare på kvällen beställde vi även pizza ... det va gottit !   tanxh för sällskapet !! kram

idag har jag städat av lite ... sen har jag lagat mat .. lax å egen gjord romsås å kokt potatis .. lite rödlök å rivna morötter ! mums .. år jätte mätt nu !
sambon håller på att fixa lite med högtrycks tvätten som tycks ha gått sönder ... hoppas att den går att laga inte så länge sen vi köpte den !! å den är bra att tvätta bilen med på sommaren !

jag sitter här .. å filosoferar lite har inte mycket mer att skriva just nu !! har lust att hitta på något men jag vetinte vad  
!

ha det bäst kram !

prickarna !

hej igen .. prickarna va nån sorts av virus infektion .. men det skulle nog gå över av sig självt .. men han fick tabletter som gjord att et skulle klia mindre !  hoppas att det hjälper .. det ser ut  som om han har fått loppor .. kliar hela tiden .. stackarn!!
så fick vi ju åka in till lilla stan å hämta ut tabletterna .. alltid lika tråkigt !! men men .. efter det har jag varit ut å dragit en massa ris ... för att lägga upp det i högar så det ser lite städat ut !! dock inte lika skönt ute som det va igår .. men men solen lyser ju!! haha !

nu ska jag gå ut  ha det bäst !

konstiga små röda prickar ....

idag ska jag med sonen till bvc ... jag ringde nu i morse .. han har fått några konstiga utslag ....över hela magen å ryggen !  så nu ska vi fram å kolla vad det kan vara ..de kliar jue !
Igår fixade jag så att vi kunde ta ner vår jätte stora bok !! alltså ett träd .. det stod mitt emellan vårat å grannens hus !! å lite för stort för att kunna ta ner det själva ! så när han va hos grannen sprang jag ut å frågade ifall han kunde ta ner vårat oxå!? å det kunde han .. men jag va tvungen att fråga grannen  ifall lastbilen kunde få köra in på hans gräsmatta å det fick han .. han ville oxå bli av med trädet !!! .. det tog inte mer är 30 min  förräns trädet va nere ... fast han lämnade en hög stubbe kvar som sambon ska ta ner ..den va för tjock i ner ändan för maskinen !   så när sambon kom hem från jobbet satt vi ute i solen å fikade .. det va gött ... skönt att sitta å njuta av solen ..  sen va det slut på friden .. sambon gick igång med motorsågen för att försöka få undan det mesta !!  å det fick han ! nu är det bara riset som ska läggas upp på hög !!! sen är vi färdiga !

Igår kväll va jag även å solade en sväng ... det va såå underbart .. somnar nästan alltid å så blir det så kallt när solariumet stängs av !   hehe  sen satt jag i soffan  resten av kvällen .. under dan vek jag tvätt å plockade iordning oxå... skönt att få unden en massa skit som bara blir ståendes !!

nähä nu ska jag gå å byta om å göra iordning barnen för ett besök på vårdcentralen !!!ha det bäst kramkram

jag duttig!!!

idag har jag varit duktig ... jag såg skiten överallt .. jag började med att damsuga hela nere våningen .. städa ur tvättstugan plocka iordning på all skit som stod överallt .. sen började jag att putsa mina skitiga fönster ...ååå vilken skillnad det blev !! nu kan jag se ut !! undrar va jag ha tittat på innan hahaha !
unde tiden kom min bror å bjöd på fika det va gottit .. fortsatte med mitt projekt direkt efter han hade åkt ... när jag va färdig nere  så gick jag upp å började med fönstrena .. å då fick jag rycket å ville byta gardiner oxå så då gjorde jag det i två fönster .. sen bäddade jag rena nya lakan i sängen damsög hela övre våningen å plockade undan å små fixade ..dammade av .. så nu är det jätte fint å jag är helt slut ... så nu ska jag slänga mig i soffan å glo på teve !! ha det bäst alla mina underbara läsare !! kramkram

idag hemma ...

idag är jag hemma kevin vaknade idag med ont i halsen å hes ...så morgon började med en massa ringande   till dagis , till jobbet , till dom jag jobbar med de är ju ett eget företag ,,så jag ville ringa personligen å meddela att jag inte kom .. min arbetsledare skulle skicka ut en annan som kunde bevaka dom!! . 
Nu sitter jag här med en massa saker att göra men det känns som om jaginte orkar ta tag i det ....har lite ont i kroppen va ute å sprang igår kväll ... kändes bra !!   måste få upp lite kondis nu till fotbollen börjar ! tråkigt men sant ! ;-)

Vädret är fint till och med solen tittar fram ibland ... dock så syns det ju mycket tydligare att fönstrena måste putsas !! urk vill inte men de ser för j-vliga ut !!!sen har jag ett berg med tvätt som måste vikas .. det måste damsugas ... å plockas iordning .. .. men sen tänker jag ..det är knappt lönt att börja städa det kommer inte hålla längre än fyra minuter ! suck!
Men men får se vad jag orkar ! barnen är rätt lugna .. än såå länge .......vi får se hur det blir om en stund när de börjar bli uttråkade ..nu orkar jaginte skriva mer !! ska gå ner å titta på min skit !! hehe ha det bäst kra
mkram

tånkte jag skulle uppdatera er lite !

iveckan har det varit jobb som vanligt .. inge roligt har hänt ..hehe
i fredags kväll gjorde vi inget vi slöade i soffan sambon va helt slut så han somnade i soffan typp halv åtta ..han körde nämligen upp på förmiddagen på tungt släp ... å han klarade .. sen hade han fullt upp skulle köra hem släpet tvätta det plocka ur lasten  å lämna tillbaka det !! han va så glad å lättad att ha fått det gjort !! på kvällen kom min mor å far å grattade han med smörgås tårta å blommor ! han blev jätte glad !!

idag har vi varit i stan å fixat en massa ärenden ...alltid lika roligt att shoppa lite jag köpte ett linne som jag ska ha på mig den 28 e då vi ska ut med innebandyn å så ska jag även träffa några gamla vänner som jag int sett på JÄTTE länge ..det ska bli sååååå kul!
vi va även å hämtade våran förtältsmatta vi hade beställt .. det blir nog kanon fint i tältet med den mattan !! är det nån som är sugen på våran andra matta som inte hade rätt mått för oss så hör av er !!! den har legat i ett penta tält .. å A måttet på tältet va 925.
efter det köpte vi med oss hamburgare med oss hem åå det va gott. hungriga som vi va så slukade vi allt med hull å hår !!

efter det så slöade vi i soffan en stund .. sen åkte jag till nässjö för att lämna tillbaka tre filmer jag hade hyrt .. jag hyrde även nya tills ikväll .... va även hos mor å far en snabbis å tog en kopp kaffe ..alltid gott !  

nu ska vi ner å äta kvälls mat ..det blir grillad kykling å potatis sallad .. med andra tillbehör !! ha det bäst kram kram

kom gärna å våldsgästa oss !! kaffe finns alltid !! ;-)   bye bye

tisdag om det ändå vore fredag !

i två dagar nu har jag gjort annat på jobbet !! idag har jag sysselsatt mig med att montera ner en massa hyllor å sedan satt upp dom igen fast på annan plats ... plåt hyllor i flera sektioner så nu ä jag helt slut körd ... är ju inte van att vara inne hela dan ... dessutom va vetilation avstängd idag på jobbet så det va kvavt å varmt !! men men
Dagen sprang iväg ganska fort faktiskt ..imorgon ska jag ha hand om mina gubbar igen .. de har varit sjuka !

Igår hade vi även vår första fotbolls träning  utom hus !! det va kallt blött å snöigt .. grusplanen va till största del täckt av vatten å det som inte va täckt med vatten va det snö på!!  låter roligt va !! vi hade våra bad i de gigantiska pölarna !!! hehehe

ikväll blir det nog bara soffan om inte min bror å hans sambo kommer på en fika !! vi kan ju alltid hoppas !

nä nu orkar jag inte skriva mer !! dessutom är jag kaffe sugen så nu ska jag nog ner å ta mig en kopp!!  hörs en annan dag !! kramkram

fredag å lördag!

igår va jag ledig från jobbet .. efter frukost  åkte jag till min bror å hans frus nya lya ! lite närmre nu så man kan åka på spontan visiter !! hehe  va även å handlade mat på willys med barnen ... det gick bra de valugna å städade !  efter det åkte vi till mor min  å drack kaffe å lämnade ett underställ som pappa ville låna !! hoppas att han inte fryser hehe !
på kvällen sen så spelade vi fotbollscup i anneberg .. det gick bra .vi släppte inte in ett enda mål!! men å andra sidan gjorde vi inga heller .. vi spalade alla matcher oavgjorda ! så vi gick inte vidare .. synd för det gick jätte bra .. fast vi hade otur å nte fick in boll fan !!!  men men vi va hemma igen vid halv elva !! trött som jag va så flög jag i säng ...

lördags vakande jag sent .. har sovit oroligt inatt .. vet inte varför .. men det hjälpte ju inte att minsta sonen kom in å snurrade runt i sängen... gick upp å  åt frukost efter de andra !   fixade iordning i köket .. pulade lite se4n va det dax att gå igen .. innebandy match samling 10.45 det gick bra på matchen vi vann med 4-2  så det känndes jätte skönt !!  efter matchen kom jag hem till nylagad mat .. det va jätte gott sambon hade fixat lyx käk!!! efter det åkte vi till linuz å nina fast nina jobbade .. satt där å tjötade å drack kaffe .. tittade på hans fina trapp!! den blir nog kanon när den blir färdig !!!
på väg hem hyrde vi film å köpte lite godis ... ska bli skönt att slänga sig i soffan sen .... är som sagt lite öm i kroppen ...men men det lär nog bli värre imorgon!!

nu ska jag inte sitta här längre .. ha det gött kramkram

tisdag ...

idag har det varit en låååång dag på jobbet .. det va kallt å blött .. inge roligt å stå titta på antikrundan som de kallar dom .... mina gubbar jag har hand om gamla bönder ... när de jobbar .. de har varti långt ifrån spåret ..
men jag måste ändå stå där å kolla på dom ... men men denna dagen gick ju till sitt slut till sist !! sen for jag in till statiol å tankade .. där väntade även barnen å sambon som hade varit på ärende ...
vi köpte med oss fika å åkte ut till mor en sväng ... där bjöde vi på muffins å hon bjöd på kaffe .. tjötade om allt möjligt .. sen åkte vi hem ...
kallt va det inne  de ringde efter sambon .. han skulle visst på möte idag .. s
å han sprang upp på det .. men kom hem relativt snabbt!  efter han kommit hem .. sprang han i väg å tränade en runda innan jag ska iväg på min innebandy!!  vår sista match har vi i helgen .. vi bara måste vinna mot dom!!! men men allt kan hända !

måste gå nu ska snart byta om !! ha det bäst kramkram

söndag !!

vaknade med världens huvudvärk å helt öm i hela kroppen ... efter ett antal timmar i soffan å några piller börjar det nu släppa ... phuuu !!   har inte gjort ett smack ... sambon fixade frukosten å även middagen ... jag har legat hela dagen framför teven .. med dundrandes huvudvärk ... å slö tittat på vasa loppet !!! vilket jag aldrig brukar kolla på ... men men  vi får hoppas att eftermiddagen blir bättre !!
nä nu har jag inte tid att sitta här mer !! ska göra något nyttigt ..
Jo jag glömde säga igår när jag va på innebandyn hade sambon städat hela nerevåningen ...damsugit dammat å torkat golven ..det luktade sååå gott när jag kom hem!!!! 

kram på er alla

nu så bloggar jag hehe

i fredags efter jobbet blev det inte mycket gjort som vanligt ... men men , vi hyrde en rysare å sen köpte vi pizza vi va även barnvakt åt min brors dotter micha ... helt underbar liten tös som inte säger nått .. för utom när hon äter ...  va de gott??? MMMMMM gott sa hon i vart enda tugga ..  hela måltiden .. sen va det bara att lägga alla tre barnen i sina sängar sen va det godnatt .. inte ett knysst ..vi slängde oss i soffan för att titta på filmen å sen moffa lite godis .. efter en stund ringer min kär  mor å undrar hur länge kiosken har öppet här ... ja sa jag jag tror att det har öppet till nio .. efter en kolla så va det nio .!
vi fortsätter å titta på filmen som va riktigt läskig   ..men bra   mor å far dyker efter en stund upp i dörren å undrar ifall vi har några alvedon ?? ja några har jag väl ... för de hade inget i kiosken allt va slut .. så då fick jag leka apotek ... hehe
de ville ha lite kaffe så vi tjötade en stund å mor å far moffade oxå godis å ostbågar !! haha
efter de hade åkt tittade vi klart på filmen ... å gick å la oss ... va riktigt trötta !

på lördags morgonen vaknade barnen tidigt som vanligt ! försökte ligga kvar men det gick inte ... så kl nio ....altså efter frukost så va vi alla ute å åkte pulka å snow racer  det va skit kul å vädret va ju kanon .. det stod visseligen -7 men solen värmde gott!!!
efter en stund va jag tvungen att gå in å byta om .... skulle åka handla innan matchen å lämna micha på vägen ... jag å micha handlade mat sen åkte vi till hennes föräldrar å där fick jag agera bär hjäp å så fick jag lite kaffe ... skyndade senare hem för att fixa lite mat plocka in maten jag handlat .. äta lite .. sen köra ner barnen till elli hon skulle ha dom medans jag spelade innebandy .. sambon har jouren ..... sagt å gjort for jag sen vidare ner till skolan där jag plockade upp flera spelare till å vi styrde kosan mot bodafors .... vi visste att det skulle bli en tuff match vi förlorade förra gången med 10-4   .. men men   vi spelade jätte bra men fick inte till det sista så det slutade med att vi förkorade med 5-2 bättre siffror ialla fall!!!   sen när jag släppt av alla tjejer hemma så åkte jag hem å lagade mat .. klyft potatis å fläskfile å bearnaise sås ...vitlöksbröd .. det va jätte gott med stekt lök å paprika !!!  sen flöt kvällen på framför teven ..barnen hoppade i säng som vanligt !!!
sen gick vi å sussade gott !!

RSS 2.0