gårdagen ..

igår höll vi på att arbeta hela dagen ... jag slipade hela trappen  det tog mig flera timmar ... usch det va jobbigt . när jag va färdig med det så tapetserade vi lucas rum .. det blev kanon fint .. vi fyndade tapeter på silvan för 50:- rullen så det blev billigt å bra ! tapaetseringen tog hela kvällen .. nästan .. vi va färdiga till klockan halv sju ... då ställde jag mig å stekte pannkakor vilket jag va grymt sugen på! mumsigt va det oxå .

kvällen för oss va att vi slö tittade på nån film ..sen gick vi å la oss isängen å glodde vidare på filmen ... men somnade ganska snabbt !

I måndags hade viå barnen en heldag på stan .. vid tio åkte vi till jkpg gick först till gina å fyndade en kofta .. jätte fin för 120:- kollade lite i andra affärer .. sen käkade vi på mc donalds ... sen hade vi en överraskning till baran .. vi skulle gå på bio för första gången .. vi såg på madagaskar 2  den va jätte rolig!!! ssen va vi å fyndade tapeter ..å handlade mat ..sen va den dagen slut ... fattar inte vart dagarna tar vägen ... de bara försvinner men men ha det gött nu hinner jag inte sitta här mer ska måla trappen ...bye bye

nu har jag varit duktig !!!

idag har jag varit duktig ... men jag är oxå helt slut .
jag har börjat med att renovera våran trapp , sambon hade lagt dit laminat golv ovanpå den gamla trappan under det golvet låg det öven en limmad matta av plast !!   så detta har jag roat mig med att ta bort idag ! 
visserligen har det tagit en stund å alla mina krafter men det blir fint som attan ... nu är det ara slipning å målning kvar .. slipningen lär dock ta ett tag !!! men jag tror verkligen att det kommar att bli sketa bra !!!

trappen ska vara vit hel vit bröstpanelen som sitter på väggen ska oxå vara vit .. sen ska vi tapetsera om i båda hallen ner å hallen uppe ..ska nog ha en fond vägg i trappen upp!
i den vita trappen ska det ligga svarta halvmånar av matta och ledstången ska målas svart !

jag tror att detta kommer att bli kanon bra .. hoppas att jag kan få ut lite bilder både före å efter !!!

ska nog kila ner nu till sambon som har slagit sig till ro i fåtöljen ....det verkar vara skönt .. för det värker i hela kroppen efter ha krypit omkring på alla fyra hela dagen ... hehe ha en goer kväll det ska jag ha !!

vilken underbar dag ..

att vakna till solsken det va ett tag sen man gjorde ! det är man inte bortskämd med !! hehe
idag vet jag inte vad jag ska hitta på .. hade tänkt att hitta på något medans pelle vaxar bilen ... men vet inte riktigt vad jag ska hitta på !!   tänkte först ta tåget in till nässjö med barnen å tagit en fika ! men man vill ju inte bara åka tåg för den skull man vill ju gärna träffa nån eller så!!   annars så får man väl hitta på något här hemma !!

igår kväll tittade vi på en film .. den va så där .. all boys want mandy lane   den va ganska bra .. med ett konstigt slut !!!  men man somnade ialla fall inte ...:-)


Å alla ni som vill fråga nått ..  så fråga på .. jag vill nämligen ha något att skriva om ...
det va som jag sa till monixx när hon sa att jag skulle starta en blogg .. ha ha sa jag vad ska jag skriva i den ... typ såhär ... en vanlig dag på jobbet ... idag har haft det jätte spännande på jobbet .. jag åkte 1.½ timme på morgonen till jobbet sen har jag suttit i bilen i 6 timmar å bara glott ......sen åkte jag hem igen ..... det låter roligt va !! det va min dag på jobbet ..den hr varit lika dan i ca fem veckor !!!! haha    men man får ju faktiskt vara glad för att man har ett jobb!!!

jaha får se ifall jag hinner skriva nått mer ...   min undrebara famlijl kanske hittar på något roligt !!


jo just det ... det kan jag berätta .... sambon kom hem efter en älg olycka på vägen .... han är deltidsbrandman ... så frågade min son på 5 år ..pappa var är älgen ..?? är den död nu?? ...ja svarade pappa ....den är död !   då säger sonen på 5 att då är den i himmelen .... va säger min andra son på 4 är den i himmelen ??? ja säger den andra på 5 ...va säger sonen på 4 å springer till förnstret för att försöka se älgen ... men säger jag ser ingen ÄLG !!!

haha de är för goa !!!  ha en underbar dag !!! kram kram

Första inlägget ! !

hej alla glada läsare .. på inrådan av monixx ville hon att jag skulle starta en blogg .. sagt å gjort så fixade jag det .. men det värsta är att jag inte vet vad jag ska skriva !!!

men men nått kan man väl alltid hitta på! .....hm hm ....nähä ..nått va det !

jo jag kan skriva om att vi hade det sketa trevlig på annan dagen .. jag hade bjudit hit alla mina syskon med respektive å mina föräldra på lite jul mat ... det blev en kanon lyckad eftermiddag ..  det blev tabberas på all mat som jag hade stått o gjort i flera timmar .... phuu ....men som sagt det va nog gott ..eller så hade de nog inte ätit på fleradagar !!  ;-)
ner några hade lämnat tillställningen så satte vi oss i rummet å små pratade lite .. vilket ledde till att vi skulle lira lite gituarr hero på vårat wii .... men det hade bojkottat ... precis när vi skulle spela ... å lagom till att de hade åkt hem så fick ja igång det igen .... å jag vet verkligen inte va det är för fel på det ... förutom att det inte startar !!! ...men nu startar det så glatt 
ja ja vad gör man ... .. det får vaa bra för mitt första inlägg .. ha det gött bye bye

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0