lördag igen !

Hej alla fans !!
som sagt va jag å spelade match idag mot nässjö .. det gick bra vi vann med 7-1  i sista perioden spelade vi kanon bra !! å det va en efterlängtad seger !! laget har även lag fest ikväll .. men jag valde att inte gå .. hade varit kul .. men sambon ska iväg å imorgon ska vi gå upp tidigt för att åka å bada med barnen !! det ska bli kul!! det vet inget så det kommer bli en överraskning !

Igår så åkte vi ut till mor å far med hembakade semlor .. ialla fall halvt hembakade heheh  vi satt där ute å tjötade en stund å drack kaffe .. sen åkte vi hem å åt kvällsmat !! la barnen å sen tittade vi på en film / eller jag tittade sambon somnade i soffan hehe den heter XIII  å va jätte bra den va tre timmar lång ! å det kommer nog en tvåa !! å den måste jag se !!

Sambon ska iväg ikväll till invigning av nässjöbrandstation ..å titta runt lite å sån .. så jag får se vad jag å barnen hittar på ikväll!!   det kommer nog att bli lungt !
nån som inte har något för sig får gärna titta ut en sväng !!! jag kan bjuda på både kaffe å semla !!

Ha det bäst kram kram å baj

fredagen den 30 jan

ååå slapp gå upp med tuppen idag ... jag blev hastigt å lustigt ledig idag .. det va skönt å välkomnande !!
jag å barnen ska åka en sväng in till jkpg .. å handla mat å annat jag hoppas att min mobil har kommit tillbaka från lagningen !! så jag kan hämta ut den .. tråkigt att inte ha sin egna mobil!!  annars har v inte gjort så mycket .. har tränat lite i veckan ... mån / tis å torsdag .. å imorgon är det match .. det ska bli roligt vi möter nässjö!! så ett litet derby!!
har även städat av lite ... vilket inte alltid syns så länge som man hade velat !! haha .. jag får uppdatera mer sen har inte ork att sitta här nu!! kram kram på er alla !

uppdatering ..ja jag vet att jag inte har skrivit ...

men nu kommer det .. i söndags va hela familjen inne i jkpg nästan hela dagen ... vårt uppdrag va att köpa jeans till kevin .. å 2 st stora backar till julsakerna så vi kan ställa upp dom på garage loftet !! vi skulle även köpa skor till kevin han har banne mig vuxit ur allt här hemma !! inte alls roligt ! vi hittade jeans relativt snabbt  sen tog det ett tag innan vi hittade ett par tuffa kängor till han !! väl inne på a6 så tog vi även en fika ..det va gott med en kopp kaffe å semla när man sprungit i affärer en stund ... vi träffade då på en kompis tilloss som vi tjötade med en stund! kul att se henne !

efter fikat strosade vi vidare .. gick för bi ur å penn som hade 50% på alla klockor .. blev sugen å hittade en jätte fin klocka ...stod i kö en stund .. men orkade inte   gick till skoaffären .. köpte skorna till kevin .. tänkte jag att jag skulle kolla ifall det va lika mycket folk .. tur att det inte va det så jag köpte en klocka !!  när vi köpte byxorna till kevin så köpte vi även en batman tröja till lucas !! han älskar batman!!
<tillsist va det bara maten kvar ! vi gick in på coop å handlade ... barnen va faktiskt jätte duktiga !! hela dagen !!
när vi handlat färdigt ... va klockan två .. tänkte det är ingen ide att åka hem hungriga å sen ställa sig att laga mat så vi gick in på dragon å åt lunch.... det va jätte gott fläskfile med kantarell sås å stekt potatis .. mumma det !!

sen åkte i hem !

väl hemma kom elli å hennes barn in å fikade å vi fick för oss att vi skulle slinga hennes hår .. det tog ett tag ..efter tre färgningar så blev det nog det bästa resultatet ! ..efter det va det teve dax!


Igår va det bara jobb .. kände mig väldigt sleten hade sovit dåligt så det va det skönt att komma  hem till min lilla söta sambo som serverade kaffe med dopp!
sambon va ute å gick en runda å jag va nere å tränade fotboll ..det va skit kul .. inte gjort det på länge ...

Idag har det oxå varit jobb .. farit mycket md bilen fram å tillbaka hit å dit ! men nästa vecka för hoppnings vis så kommer jag vara mycket närmre hemmet !! så det kommer att bli skönt !! det tär på en att köra minst tre timmar fram å tillbaka för att komma till å från arbetsplatsen !! ... ja jag vet att det finns dom som har det värre !!!
Nu ikväll har jag även städat av lite .. det va behövligt ..stora damm råttor överallt haha hehe .. jag jagar dom med damsugaren .. alltid lika roligt !!  så nu väntar jag bara på att det ska vara teve dax ... är rätt trött idag med .. men men .. nu har vi ju klarat av tisdagen oxå !!! snart helg igen !!! hehe


ha det bäst nu har jag fyllt på med lite info om vad som händer i vårat liv !! ha det gött baj baj

en till sötis !! några år sen !!


trivs på stranden !

hittade en sööt bild på lucas ...



gullunge ..puss

lördag yeeeiii

idag är det lördag ..skit skönt hela veckan har jag längtat efter att få sova lite längre på morgonen !
 å ligga å dra mig i sängen !! vilket jag fick pelle tog hand om barnen gav dom frukost ..han hade visst ropat på mig men jag sov nog .. 

nu sitter jag å väntar på att klockan ska bli ett !! jag ska nämligen åka å spela innebandy match .. pelle tycker det är tråkigt .. han ville hitta på något med allihop idag
.. men efter som jag ska åka vid ett så va det inte lönt för mig att följa med .. de åkte nämligen till skogen för att grilla korv å mysa lite .. det hade varit mysigt ..men men så är det .. kan ju inte bara svika laget nu på slutet heller ! vi får ta igen det ikväll å imorgon!!
 imorgon ska vi nog åka till stan å köpa lite byxor till kevin ..han har vuxit ur vartenda lite par jeans han har !! eller så har han slitit upp dem på knäna !!   inte roligt alls ..
hade varit kul att åka till ullared ..men vi sa att vi väntar tills lite längre fram !! kanske de har slängt ut alla vinter kläder ..det vill man juinte ha när det börjar bli vår .... längtar så till våren å vi får ta ut husvagnen !! ..  
kan det inte bli sommar nu !! man kan sitta ute å dricka kaffe å slåss med både getingar å fästingar .. hehe  men hellre  det än slask å regn !! å kallt å blåsigt !!

ja ja nu får det vara slut på dravlet .. jag har ju skrivit ett inlägg ialla fall som mina trogna läsare kan läsa !!heeh

tycker ialla fall att det blev kanon!


slut resultatet !!


experiment ...

jag hoppas nu att alla säger vad d tycker ... ska dock tvätta håret med silver schampo ..lite gult .. men ser helt okej ut !!

funderar på att lägga i lite mörkbrutn/svart  i luggeninunder å på ena sidan där bak i nacken ... vad tror i om det ??


blommorna jag har köpt till trappen !!


experimentet här kommer det !


barnens innebandy !

..dagarna rullar på som vanligt !!  vakna gå upp fixa mackor åka till jobbet hämta barnen !! sen iväg på olika tillställningar hemma igen bompa kvällsmat  sen läggdags för vilddjuren ..sen lite lugn å ro! sen läggdags för min del !

Idag har det varit innebandy träning för barnen ! jag missade min igår för jag inte hade barnvakt ! ..men men barnen sprag ner till skolan där hallen ligger ! bytte om på två röda ..sen va det full rulle .. kevin har varit med innan å spelat hela tiden ..det har varit siså där med lucas -.men idag va han med nästan hela träningen !! va med på skjut övning å sånt .. men inte med och spelade .. han tycker det är tråkigt för han får aldrig bollen !!   men man måste ju springa efter den !! men det vill han inte !
jag håller fortfarande på med mitt experiment .,.. ni får veta inom sin tid !! om det lyckas .. annars blir det inget !

nu väntar jag på att bompa ska ta slut så jag kan ta fram kvällsmat till barnen ! å sen slänga dom i säng !! det blir så lugnt å skönt när de har lagt sig !!
måste gå nu ska laga mat tills imorgon oxå!! ha det bra kramkram

tisag om det ändå vore fredag !

idag har jag jobbat igen .. det va ishalt på alla småvägar imorse ..men men kör man bara lungt så går det att komma fram !
det va det gamla vanliga på jobbet ...efter jobbet så va jag å snabb handlade mat på willys .. köpte även två blommor plus kruka å satte i trappen ..det blev skit fint !! tänkte först ha dem i sovrummet men det blev mycket snyggare i trappen .. när jag hämtade barnen på dagis så va lucas overall borta .. det är nog nån som har fått med sig fel .. men men det löser sig nog !! de skulle höra med de andra föräldrarna ifall de har fått fel med sig hem .. tur att han hade sina fodrade regnkläder på dagis så han kunde vara ute idag .. imorgon skickar jag med en extra overall !!
Väl hemma kom elli å hennes barn hit för en fika paus å en tjöt stund .. det va jätte trevligt som alltid ! vi har även gjort ett experiment ... men ni får bara veta om det blir bra !!! hahaha
nä nu ska jag glo på teve !! ha det bra kramkram

mysigt va !!


barnen  på ölandsdjurpark ... ååå så varm å skönt det va !!

dagens nyheter !

usch vilken dag ... jo jag är glad att jag har jobb i dessa tider men att sitte i skogen i flera timmar å bara glo ... det finns nog inget värre !!!   INGEN SOM KAN DONERA EN MINI DATOR TILL MIG????
det skulle sitte fint när man är i skogen ... då kan man ju blogga å surfa lite å så!! då kanske tidn går lite fortare !!!
men jag har inte pengar till en sån å sambon undrar nog va jag ska med den till när jag har en dator hemma <!!!
så den iden är nog alleredan död muerto ..dead  killed .... m.m
När jag kom hem från jobbet åkte jag direkt till dagis för att hämta barnen det hade varit bra där .. de ville ha med sig gympa kläder imorgon .. får fixa det ! ingen big deal .. hehe när vi kom hem va det iskallt .. va tvungen till att tända kaminen .. å gulle plutten hade hämtat tänneved åt mig så jag slapp att gå ut !!! du är för goe du !! .. satte mig vid datorn en stund .. sen ringde jag till en kompis som senare kom upp på en liten tjöt stund .. en annan väninna komförbi på väg hem å bara ville säga hej .. det är trevligt sånt !! vi skulle se ifall vi kunde få till den där fikan vi aldrig hinner med !! vi är ju sååå upptagna !! ...tiden räcker inte till  men men sånt är livet !! ...
Efter tjöt stunden va det dax att utfodra mina vilddjur .... å få nått i magen själv ... det blev det gamla vanliga !!   men det duger det med !!! Så nu är det lugna fisken i huset ..barnen sover sambon jobbar å jag sitter här å skriver !!
fick reda på idag att bevakningen jag sitter på slutar snart i boxholm ... å så fick jag den andra nyheten är att den börjar snart fast på ett annat ställe där jag ska vara med !! Usch vill inte ha mer bevaknings jobb!! ... men man får vara glad att man har jobb i dessa tider ... förhoppnings vis får sambon oxå reda på hur det går för han å det ser ljust ut !! i alla fall över sommaren å hösten!! skönt det då är semestern räddad !! sköönt !

nä nu orkar jag inte skrivamer .. ska reta monixx lite genom att leta upp en fin sommar bild å lägga ut på bloggen ... hahaha alltid lika roligt !!! kram på dig gumman !!!    ha det bäst allihop kram påer !

Kolla här !!! längtar !


Längtar sååå till semestern å sommaren

tack !!monixx.. du är underbar!!

tack så mycket monixx för att du fixade till min blogg !!  den blev kanonfin!!


idag har vi inte gjort så mycket .. vaknade i morse avv att sökaren pep .. sambon rusar upp å frågar är det söndag .. Ja svarar jag nästan helt sovandes !! man börjar bli van nu ! när det piper i sökaren sambons stirriga uppvaknande hör honom springa ner för trappen å sen slänga igen dörren !! som sagt man börjar bli van!!
Vid halv nio klev jag upp mottligt förbannad på mina två ungar som verkligen inte har respekt för sovandes människor ... va uppe å sa till domå de lovade dyrt å heligt att de skulle vara tysta .. men det gick några minute sen va det high life igen !!! försökte lägga kudden över huvudet men det gick inte .... det va bara att kliva upp ...gick ner ... suck .. finns ingen tänne ved ... suck får gå ut i boa ...BBBBRRRRRRRR fan iskallt !! fick fyr på kaminen ! satte på kaffet å började duka fram frukosten ... vilket ungarna tjatade om !  när nästan allt va färdigt kommer sambon hem från larmet ... det va sanering av diesel   några ungdomar hade försökt att slanga diesel från en bil utan för vårdcentralen å hade tydligen blivit upptäkta !!  å sprungit därifrån !.

Efter frukosten så började jag städa ... va tvungen till att skura av golven ... det va nästan som om strumporna fastande på golvet när man gick  haha !  när det va färdigt .. gick jag å barnen fram till kiosken för att lämna tillbaka en film å köpa treo till mamma !! alltså min mamma   FFAAAAANNN va kallt det va ute klädde ändå på mig för att inte frysa .. men det blåste å det bara bet i kindera !!!   JAG VILL HA VÄRME !!!!!  mamma å pappa  kommer en sväng ikväll!! pappa vill ha en klippning !!!

Jag har även klipp sambon å barnen ... så nu är de ny duschade å ny klippta !!! allihop!!
jag klippte mig i fredags det blev kanon !! tänkte nån dag att jag ska göra iordning håret å ta en bild så ni får se !!  kommer framöver ... inte nu det orkar jag inte !!

nä nu ska jag läsa vad monixx har skrivit i sin blogg ...... ha det bäst kram kram

innebandy!

nu på morgonen spelade jag innebandy   match mot månsarp ..serieledarna !!
vi höll upp mot dom rätt bra förutom att vi hade dåligt med folk!!  vi förlorade med 6-3  men vi spelade bra å höll ut  hela matchen!
sen har jag varit inne hos svärmor med sambo å barn å druckit kaffe !! alltid gott efter matchen !!
Nu sitter jag å funderar på vad vi ska ha till middag .. men det blir nog nått smidigt .. 

just nu är jag stel i hela kroppen efter matchen .... men men det är smällar man får ta !!!
sambon å barnen å svärmor va å tittade en sväng på matchen .. blev förvånad när de satt där å tittade !! Roligt !!
nähä nu ska jag göra annat höres säkert senare kramkram

solen skiner ..

hej igen .. solen skiner å all skit syns på fönstrena !! usch inge roligt att se all skit så där .. man får ju ångest!!!
Idag har jag sålt våran Emmaljunga Scooter . De stod på kö för att få köpa den .. jag va den ända i jönköpings län som hade en ute på blocket !! jag satte ut den igår eftermiddag .. han inte mer än att få in den på blocket så ringde en tjej .. hon kom å tittade idag på förmiddagen kl tio ! å hon köpte den direkt !! SKÖÖNt !

Lucas frågade mig igår .. mamma vad ska du göra med min vagn --?? -Jo jag ska sälja den ----  NEEEEJ inte min vagn vill inte !!!   jo men du behöver den ju inte mer du är ju stor pojk nu .. du har inte använt den på ett år !!   - neej du får inte sälja den den är min !!!

Idag när hon kom smög lucas ner för trappen med sin batman mask å sina svärd ...   å försökte skrämma henne men hon blev inte rädd .. då satte han sig på trappen  å surade !!
men nu är han lika glad igen !  ja se barn de är alltid lika roliga !!!

Jag å min kompis va istan igår kväll .. shoppade upp mitt present kort på A6 köpte en kofta svart ett oranget linne å en vit tunn långamad tröja !! allt för fyra hundra !! koftan va jätte fin !

Nu väntar jag på att vi ska åka till nässjö ..kevin ska nämligen till tandläkaren ... just det  mitt onda har ÄNTLIGEN släppt !! skönt att slippa ha ont !!
jag ska även åka handla lite gott till kvällen ! efter tandläkaren !! kanske åka ut till mamma en sväng !
vi får väl äta nått smidigt  innan vi åker å äta annat ikväll!

nä nu ska jag inte dravla mer ! ha det gött höres snart !

hittade en fin bild från semestern !!



längtar till sol å bad ...

längtar efter sommaren !!

jag vill inte ha mer kyla å kallt å snö .. jag vill ha vår solens första värmande strålar när man sitter på trappen uppe vid boa å dricker kaffe !! .. det finns nog inge bättre att komma hem från jobbet kaffe är färdigt man sätter sig på boa trappen mot väggen å bara lapar sol!!!
igår satt jag å tittade på gamla semester bilder åå det såg så skönt ut att sitta på stranden å titta på när barnen badar å leker i sanden! man bara längtar  tills man får ta ut husvagnen igen ! får packa den å bara dra iväg !1helt underbart !
eller om man bara går fram till kiosken å köper en glass tillsammans med barnen !!  det är inget mangör direkt när det är -6 grader ute !!  

svärmor plingade nyss på msn ... han har mus problem ... ska väl gå in dit å se ifall jag kan installera den eller varför den inte funkar !   hade tänkt att åka till a6 men har ingen som vill följa med ... å det är sååå tåkigt att åka ensam .. fast helt ensam skulle jag inte vara .. har ju barnen med mig !  men men nu orkar jag inte ..känner inte för något direkt !! 
just nu för stunden är barnen gansk lugna .. de tittar på nikelodion  (nått sånt )!  vet inte hur det stavas !!
nähä nu ska jag försöka ta tag i mitt liv ....å göra nått vettigt !!
hoppas på sol idag oxå så man kan gå på en lång promenad !! synd bara att barnen går så sakta !! annars gade man kunnat ta en powerwalk !! hade behövts !! men men varje bit motion är bara bra !
ha det bäst nu ska jag inte dravla mer ! vi höres kram kram bye

kommentera gärna !!

även om ni bara är här säh hej eller nått !!

nu sitter jag här å har inget att göra är sååååå rastlös ...
KOM å VÅLDSGÄSTA OSS!!!!!
kram på er alla !

dagens event !

idag har jag tvättat lite .suttit vid datorn en stund vikt tvätt å sorterat strumpor weeihuuu skit skoj !!
Sen kom jag på den briljanta iden om att jag å barnen skulle cykla en sväng ... det är ju bar mark ialla fall!!

då va det till att först rota fram deas cykelhjälmar ... det va inte så svårt !! men men dt va svårare att få fram deras cyklar .. de låg inunder ett ton med bröte kartonger å allmänt skräp!!  men skam den som ger sig !!
galda i hågen så cyklade vi iväg .. då lucas hade glömt hur man cyklar....så istället för en trevlig liten runda på cykel blev det en massa gnäll å tandagnisslande istället !!  men till slut löste dig sig å vi tog oss runt fiab ialla fall!!
väl hemma va det dags för utfodring ... hehe   det va smidigt idag lagade massa mat igår så jag slapp det idag !!  så det va bara att värma i micron !!!  å gott va det ju oxå!!
nu sitter jag å väntar på att sambon ska kommahem så jag har nån att dricka kaffe med !!   sen eventuellt tänkte jag åka till mamma en sväng !! om jag får det ! för mamma alltså hon vill inte blisjuk å vi har ju varit lite förskylda !  men men
nu ska jag gå ner ! ha det gött alla läsare !! kramkram

hittade en bild på mig ...



i bakrunden kan ni se våran trapp innan renoveringen tog sin börjaan !!

hittade ett snyggt kort på min syster !!!


va snygg du är !!kram kram på dig !

hittade ett fint kort på oss!!



jul hemma hos mamma ... min brors tjej å jag första gången jag blir bra på kort å nina bara dummar sig !! hehe lite roligt är det ialla fall   nina vill du inte ha kortet här så säg till . så tar jag bort det !!! ...kram på er alla !

ännu en morgon!

jag förstår inte varför det onda i munnen inte kan släppa snart !!! va ju hos tandläkaren i torsdags !

ska man ha så ont så länge ??? drog ju visserligen ut en tand ..men har aldrig varit med om att det har gjort ont så länge !

igår fick jag ett ryck jag städade ändå ... fanns ju liksom inget annat  att göra ..kan ju inte sitta vid datorn hela dagen !  det tröttnar man på ganska fort ! tycker jag i alla fall !
senare idag måste jag åka å handla mat .. usch inge roligt ialla fall inte när man måste ta med sig bägge barnen !!   jag funderar på ifall jag ska fråga min snälla mor ifall hon kan ha do en timme om jag åker till willys å handlar !!  pelle har ju jouren det blir så mycket om man ska ha med sig dom speciellt om de är lite kinkiga!!

men jag fick avslag från mamma direkt .. pratade med henne på msn .. nu skulle hon vila å sen skulle hon jobba igen .. hon hade visste en leverans så hon hann inte !!  ja ja shit happens !! hehe !

ja ja då får jag ta med mig dom!! de är rätt lugna .. men ibland kan de få sina frispel men vilka ungar kan inte få det !
får bara ta mig ork att göra det !
har man bara kommit dit så brukar det inte vara några problem utan problemenbrukar komma när man säger att man ska åka ... då blir det ett ramaskri  å i skriket frågar det vart vi ska .. då säger jag till stan .. de skriker i kör neeeej inte stan jag hatar stan !!!!  men men är de med sen så brukar det gå!! heehe

nähä nu har jag inte tid att sitta här ... ska göra mig iordning !! ha det gött kram bye

en anna vy ..


trappen nerifrån



så här ser den ut nerifrån !! jag tycker det blev som jag hade förväntat mig ...alltså kanon bra !! ;-)

trappen färdig äntligen !!



så här ser trappen ut nu när den är färdig !!  lite skillnad va !!
bilden är tagen ovanifrån !

nu va det måndag igen ..

idag är jag hemma får min minste son har feber .. så nu har jag lagt upp lite bilder på vårat hus !
kanske inte de bästa men det får duga !!   jag sk igentligen städa .. men jag orkar inte .. har ingen lust . harstädat av en toalett , har damsugning  å dammning kvar plus att torka golven .. bättre å göra det än att det ska hänga efter en ända till helgen .. då villman ju vara lite ledig !

har sån huvudvärk idag ...inge roligt alls .. barnen är ganska lugna .de spelar dator i sina rum .... det är rätt skönt att de kan vara på sina rum å leka lite å det är kul när vi nu har fått iordning lite ialla fall .... klart att det är mycket kvar att göra ..men man kaninte göra allt på en gång ! det kostar ju lite trots allt !
vi hade tur när vi köpte tapeter till lillkillens rum ... 50kr rullen å det tyckte jag va billigt ialla falll!   
nä nu ska jag gå ner å ta mig en kaffe det behövs sitter här å snörvlar förbannade näsan rinner ju hela tiden !!  nooot soo nice!!   ha det gött alla där ute !!

vårat sovrum


andra sonens rum!


sonens rum!


del av köket


en anna vy ..


annan del av vardagsrum


del av vardagsrum


mer köks bilder


vårat kök


godmorgon

nu sitter jag här igen .. har kollat igenom min musik tagit bort alla dubbla musik spår !!  sambon å barna sitter nere å kollar på en rallyfilm.. så då kan man få sitta här en stund ..
jag har fortfarande ont i munnen .. men det börjar att släppa !
ska snart gå ner å göra iordning mina kläder ska ju åka å spela innebandy om en stund i gisslaved .. vi ska åka kvart i tolv. 

nä nu ska jag gå ner å plocka iordning mina kläder !! ha det gött så hörs vi senare !!

fortfarande förskyld...

i torsdags va jag å drog ut en visdomstand .... usch inge roligt !!de sa att bedövningen skulle sitta i ca 1,5 timme menden satt i fyra ... å jag hade då bara ätit frukost innan jag åkte till tandläkaren .. jag skulle vara där halv tre !! jag kunde inte äta förräns kl sju på kvällen !! å nu har jag haft ont i flera dagar ..jobbigt att inte kunna äta ordentligt å så !! å så är man förskyld oxå!!   men men ..

idag har vi inte gjort så mycket mest varit hemma ... men va hos mor å far en sväng å drack kaffe ,, alltid lika trevligt !!  min bror å hans tjej kom oxå dit å även min lilla syster ... brukar vara en sammlings plats där !! ;-) 

nu ska jag duscha .. å sen sova .. ska spela innebandy imorgon !! i gisslaved!!
ha det gött kramkram

första dan på jobbet ..

av alla jävla dagar så ska man naturligt vis bli skit förskyld två dagar innan man ska återvända till jobbet efter ledighet .. Idag har min dag varit kanon spännande .....nooot jag tog bussen till nässjö kl 0603 va i nässjö 0630 hämtade en bil på jobbet sen fortsatte min färd mot linde kullen som ligger ca 1 mil norr om boxholm ..   det tog mig nästan 1.5 timme att ta mig dit i snömodd å isgata!!

men men jag tog mig fram förvisso i snigelfart ibland men kom fram hel ialla fall å det är väl huvudsaken !! ;-) 
när jag kom fram .. hällde jag upp en varm kopp kaffe ,, hälsade på mina gubbar .. å sa åt dem att hålla sig ifrån spåret .. när de hade gått för att jobba .. tog jag fram min frukost macka som avnjöts i en varm bil..... MMMums .
efter ca en timme kommer de tillbaka å ska äta frukost ... jag nickar åt dom å de nickar tillbaka ... de äter å sen går de till baka till skogs !!    min timmar fram till kl tolv blir sittandes i bilen avnjuter en god tidning... jag gluttar då och då upp ifrån tidningen å kollar ifall de fortfarande jobbar .. å det gör dom!!   efter ett tag får jag besök ...weehuuu jippi ..det är min kollega svante .. han har inga gubbar å ta hand om idag så han åker runt lite å kollar upp de andra !! han gör mig även sällskap till middag .. mysigt att slippa sitta själv .. min gubbar som jobbar åker alltid ut å äter medans jag har medhavd lunch låda .. idag va det kyckling file , ris å brunssås , wokgrönsaker !! mumma det!! jag tillbringar min lunch i ett skitigt teknikhus ..där det finns en micro å bord o stolar ... å huset är även invaderat av nyckelpigor å döa flugor .. mums........nooot !
sopar upp det mesta innn vi sätter oss å äter .!
efter middagen återgår jag till min favvo plats ....;-(  BILEN ..... sitter där i ca två timmar till å löser korsord.. det går skit bra !! är snart ett geni!!! hahaha
kör sedan hem till mig ... där kaffet väntar på mig efter jag har hämtat barnen på dagis !

Det va min dag på jobbet låter spännande va !!!???

ikväll nu har jag varit inne i jkpg å handlat mat å varit på apoteket  å handlat skor till barnen !! det va skit skönt att gå på a6 så här på kvälls kvisten inte alls mycket folk ... kunde strosa fritt .. GÖTT!!

nu ska jag ner till teve soffan å glo lite där sen är det läggdags ..ska upp tidigt imorgon bitti!!
ha det fint   kram kram !

sambon å min bror !! nyår !


är inte så drogad som jag ser ut ...



jelix å minixx

fotboll...

igår gick jag upp tidigt för tidigt .. för att åka till tranås å spela fotbolls cup!
vi skulle samlas kl 7.30 ... det gick väl så där på cupen men det va roligt !!   men idag känns det värre !!!  har ont overallt !!!

söstis som mumsar !!



min systers son  äter grädde å kladdkaka!! det va ju roligt att få äta själv .. å så här söt blev han ... hehe

skit dag

denna dag har nog varit den segaste på av många ... har ont i hela kroppen är konstant trött å vill inte göra något !!

men men man kan ju inte ligga på soffan hela dagen så ja började städa ut julen ....tänkte ta lite kort på det när det är städat ... kan ju inte visa skiten ;-)  

satte mig här en stund ... plötsligt fick jag ett sms .av en kompis som frågade ifall jag hade vunni en Iphone på FB ... jag svarade typ öööö det vet jag inte .. varför undrar du det ????  jo det stod att en av hennes kompisar på en viss ort hade vunnit en sån ... men  men det va nog bara reklam för inte har jag vunnit nån telefon inte   ;-(  synd tycker jag de är fina men dyra !!!

  kom å våldsgästa oss ... nån som är sugen på en goood kopp kaffe .. med dopp kan jag nog ordna !!! 
kram kram på er alla som läser mina rader !! bye bye så länge !!

nästan färdig ..




här har vi målat färdigt trappen å panelen ,, lite kvar att fixa .. räcket , fönstret  å halkskydden !!!  men attans va fint det blir

renovering av våran trapp!!!








så här såg trappen ut eter vi tagit bort laminaten å mattan i trappen .. har även slipat på denna bild.

min dags ranson !!!

idag har jag varit riktigt duktig jag å sambon har målat färdigt trappen å panelen ... det blev kanon bra !!
sen har jag varit å handlat mat i den stora staden nässjö .....;-)   det va inte så mycker folk å jag fick åka ensam .. det va rätt skönt ...va tvungen att handla laktos fri mjölk å yoghurt till lucas ...  när jag kom hem efter det har jag plckat ner lite tomtar å strykiet några dukar å bytt ut .. lät stjärnorna vara kvar i fönstren än ... ialla fall ett tag till

idag har jag även beställt halkskydden vi ska ha i trappen ... från jotex  ska även måla trappräcket svart , så det lyser upp lite..vi får vänta med tapeterna ... vi har inte bestämt vad vi ska ha för några än ... strax ska jag gå ner å fixa kvällsmat till oss .. sen är det läggdags för barnen å film tajm för vuxna !!!

sen får vi även litet besök av min lille bror !! på en kaffe !!

ha det gött tills vi hörs igen kram kram !!

allt å lite till ...

hej alla tänkte skriva lite som jag nu har missat .. har varit fullt upp .
det nya året blev infirat hos kära monixx.. det va skit kul vi åt å drack gott ..med både kaffe å kaka !! å lite sprit förstås  ;-)
å några raketer oxå!!!!
dagen efter va lugn ! fast icke bakfull slutade dricka i tid för att sedan dagen efter kunna köra hem i normal tid... efter allt pompa å ståt va det skönt att komma hem till sitt egna !!
å så sär dagen efter sugen på något gott ... men inte pizza å sånt .. utan jag lagade klyft potatis å bearneise sås å fläskfile .. det va mumma det !! vi gjorde inte så mycket den dagen .. låg i soffan å slö tittade på ivanhoe.. sen va vi innehos svärmor å drack kaffe !!! det va gott !
men nu har jag inte tid att sitta här mer ska ner å slänga mig i fåtöljen å glo på en film !! skönt skönt ha det gött tills vi hörs igen  bye bye

RSS 2.0