loong time noo see !

hello I`m back ! hehe
vi har varit iväg på semester  i halmstad i nästan två veckor ! det va helt underbart , vi hade kanon väder .... mycket sol å bad å barnen klarade sig mycket själva ! de cyklade till lekparken själva å träffade kompisar å så !! så man kunde sitta en stund vi tältet å bara ta det lungt!   Första året man har kunnat göra det .. innan har man behövt följa med å passa på dom hela tiden ..  men nu har det varit extra skönt !
Nu har vi varit hemma en vecka sambon har haft jouren  men imorgon bär det av igen ! då åker vi iväg en liten sväng till ! det ska bli skönt ! 
Denna vecka vi har varit hemma har det varit mycket trädgårds arbete gräset va lika högt som staketet när man kom hem !! hahaha  så det va nästan att slå med lie heheh  ... men till slut fick vi ner gräset till normal nivå .. då va det tvätten som gällde .... är ju tvungen att tvätta upp allt för vi ska åka e sväng till!  

Under veckan har jag faktiskt varit ute å sprungit tre gånger plus att jag gjort lite styrka !!  det känns sååå skönt efteråt !

Så nu hoppas vi på kanon väder när vi nu ska åka en sväng igen !!!

hade såå gött tills vi höres igen !! kramkram på er alla !

semester !

kan man tänka sig att man drog på semester precis i rätt tid å nästan ialla fall till rätt ställe !
det är väl bara tur !   vi har varit bort snart i en vecka å vi har haft kanon väder i en del dagar å lite molnigt andra ,, men inte mycket regn alls på dagarna , desto mer på nätterna !! men det gör ju inget ,

på semestern har vi badat å solat mycket å flygit drake , spelat minigolf ,å massa andra så utflykter !!!
helt underbart att vara iväg .. man slipper alla måsten som man har hemma !
 skulle bara uppdatera er lite .. har ju inte  tid att sitta här ska ut i solen igen !!
ha det bäst kramkram

RSS 2.0