helgens bravader...

då va det dags att blogga lite igen då .... i helgen va det fullt ös ..vi fivk nämligen hem våra altan fönster !  så det har varit full montering av dom ! det blev skit bra ! dock inte färdigt rikigt än ...  i fredags efter jobbet tog jag tag i en veckas slarv av städningen så jag städade å fejjade hela kvällen för jag tänkte att jas skulle kunna vara ute på lördage om det blev fint väder .!   så sket trött efter jobb å städ lade vi oss i soffan å glodde på teven ... det va sköönt !

På lördagen va vi ute hela dagen ... jag hjälpte sambon med att sätta in fönstrena !! sen tvättade jag å barnen våra cyklar de blev sååå fina så  .. jag fick även gå in å laga lite mat !   efter maten hoppade jag in i duschen   för vi skulle iväg på dubbelt ett års kalas ... svägerskans tvillingar fyllde ett år .  Där va vi hela kvällen först va det fika å tårta å lite senare va det tacos å dryck ... det blev ett herrans liv det va tio vuxna å åtta barn från ålder 1-6 år .. men det va jätte trevligt ... rejält mätta å med trötta barn åkte vi hem vid nio tiden .. väl hemma så slängde vi oss i soffan en stund tills vi kröp till kojs !!


Söndagen va ju trist å mulen ... vi hade lite sovmorgon .. sen en sen frukost .. mysigt !!
mitt på dan åkte vi iväg en sväng för att kolla utbudet på altan möbler ..  hittade inget speciellt ...  skulle ta vägen förbi min bror å hans tjej mn de va inte hemma så vi åkte till min mor å far .. fick oss en kaffe slurk ... efter det åkte vi hem å lagade mat .. det blev karre kotelett å klyft potatis å bearnaise sås.. mumma så gottit !!   sen va sambon i garaget en stund å ag satt inne å degade ! det va rätt skönt att bara ta det lungt !!


ÅÅ nu är det måndag igen .. har klarat av både de ena å det andra idag ... åkte till jobbet ... som vanligt det vanliga bevakning ..   sen va det en tur till tandläkaren .. mindre roligt .. men men dey är ju sånt som man måste om man inte har det som min mor .. hehehehehe .......skickar du in dina eller ?? heheh  
efter jobbet å tandläkaren va det il fart hem .. kom en kompis med sina barn för klippning ... det gick så där ..den ena han ville absolut inte ...samtidigt va min bror här på en fika .... nina jag vet va du får ;-)  hehehe    tjötade lite med honom ..   efter allt stök va det bara att slänga på sig tränings kläderna   det vankas fotbolls träning .... lämnade in barnen hos svärmor då sambon hade övning med brandkåren ! å sen ila vidare ----  nu är jag hemma från allt å ska hoppa in i duschen ... sen ska jag äta något för jag är vrååål hungrig ....   så nu ska jag hoppa vidare ..kramkrampå er alla !!

Kommentarer
Postat av: mamma

Som svar på din fråga, ja jag skickar mina per post hihi.

Jag fattar inte hur du orkar med allt, kan du inte ge mig lite energi, det skulle jag behöva.

Hade

2009-04-06 @ 21:20:01
Postat av: jelix

du kan få massa energi jag skickar det med posten !!! hahhaahahahah

2009-04-07 @ 17:14:42
Postat av: bubblysmile

Full fart för eran del även denna helgen med andra ord :). Passa på att vila lite nu över påsk också. En promenad ihop snart kanske?

2009-04-08 @ 12:14:30
URL: http://bubblysmile.blogg.se/
Postat av: jelix

ja det vore jätte trevligt med en promenad ihop !!! Glad påsk!

2009-04-09 @ 14:44:18

Vad vill du säga mig?

Ditt namn här, tack:
Är du stammis, tryck här ;-)

Mejladress: (Endast för mig)

Har du nån blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0