magsjuka ....tvi vale

Sen i helgen har vi haft magsjuka ... usch inget jag önskar min värsta fiende !!!  det började i fredags att lucas kräktes jätte lite .. vi trodde då att det va laktosen som spökade igen ... han tål ju inte laktos .. å de hade varit inne hos farmor å bakat bullar med vanlig mjölk i å ätit massor utan att hon hade tänkt på det så .. man tänkte inte mer på det .
På lördags morgonen åkte vi till vrigstads marknad det va roligt att gå omkring å titta lite .. lucas åt en fralla å drack mer .. när vi fikade så det va lungt ! köpte lite smått å gott .. sen åkte vi hem igen ..
när vi kom hem väntade middageen på oss pelle hade lagat fläskfile å grönpepparsås å potatis ..mumma   barnen åt som tokar ... vilket ledde till att lucas kräktes på kvällen ... i och med att ingen annan hade blivit sjuk trodde vi maten va för stark för han å det va därför han kräktes .....tänkte inte mer på det !!   söndagen va lugn vi va hos svär mor å fikade ... så tänkte jag stanna hemma en dag extra för att lucas mage skulle få chansen att återställa sig .. sagt å gjort .. va vi hemma på måndagen .. vi va å handlade lite mat sen åkte vi hem igen ... när pelle kom hem från jobbet så åkte vi till Hobby för att lämna våran husvagn då de skulle byta några grejer i den ..å göra ett årligt fukttest !
Då sa kevin att han mådde illa ... .. vi åkte hem .. å när vi väl kom hem så spydde han innanför dörren  .... shit tänkte jag är det verkligen magsjuka ... ja ja men vi brukar ju klara oss tänkte jag .. hjälpte kevin å städade upp !

Men sen drog det igång .. pelle klagade på att han mådde illa ... å sen kom jag ... började vi kl sju på kvällen å höll på till kl fyra på morgonen !! helt urlakad ....
å till råga på allt hade vi vår premiär match hemma på tisdags kvällen ... men jag kunde juinte vara med ... men som tur vann vi !! å det va kul!! det behövde vi!!
nu sitter jag hemma för att smittan ska gå över hellre stannar jag hemma en dag extra för att verkligen inte smitta !!

imorgon blir det jobbet  då ska vi på friluftsdag med jobbet å köra gokart å lite annat det ska bli skit skoj ... tur att man fick följa med på det !!!  

nu har jag skrivit lite tänkte jag skulle ta lite kort på mina blommor jag har planterat !! va å köpte lite nya blommor igår på handelsträdgården här i forserum ----  ha det bäst kramkram

tja vet att det har varit dåligt med bloggande

hejsan .. det har varit väldigt lungt här på sistone ... eller ialla fall har jag inte orkat blogga ... man har fullt upp med förskolan å föräldra möten å allt som gäller våran stora pojk .. han börja ju förskolan nu till efter semestern .. så då har vi varit å träffat alla å haft liten pratstund med fröknarna som verkar helt underbara !

sen har det varit mycket trädgårds arbeta klippa gräset . så i nytt gräs .. planat ut å städat upp .. det blev rikigt bra när vi har fått iordning på allt ..  sen har vi börjat att måla våran boa ! vanlig röd färg ..men betydligt mycket bättre än innan !

idag har jag städat hela huset skurat å damsugit varje rum dammat å plockat .. hållt mig inne .. det har ju inte varit piss väder ..ena stunden så skiner solen .. å andra stunden så spö regnar det !

igår kväll hade vi celebert besök av mor å far .. mamma va sugen på paj .. så hon köpte med sig en liten å bjöd på !!

Nu mamma har jag bakat en paj .. du är sååå vålkommen såå !!! hehekom innan den tar slut !!

elli å hennes barn va här en stund å lekte ... alltså barnen lekte vi drack kaffe .. alltid lika kul med en prat stund !!

nä nu orkar jag inte sitta här mer .. nu har ni blivit liteuppdaterade ialla fall!! kramkram

regn å regn ...

jag hoppas att det vände snart igen så det blir lite varmt å skönt !  det finns inte så mycket att göra när det regnar .. det är inget som är roligt . allt är trist å tråkigt .. har nu tvättat upp all min tvätt å vikt in den å sorterat strumporna !
jag har städat av huset plockat iordning ... oljat utemöblerna ... å fixat med lite annat .. nu finns det typ inget mer att göra .. nån som har förslag ???
datorn börjar bli tråkig .. man har gjort det man brukar göra ... orkar inte å sitta så länge ... klart det finns alltid en massa måsten jämt men det är ju sånt man inte vill göra !
ja ja nån som har ett roligt förslag så hör av dig !!

nu ska jag gå å dricka kaffe kram kram

är det nån skillnad eller ??

det är jätte skönt nu att fått altanen färdig !! inglasad å allt !   skriv gärna lite kommentarer på vad NI tycker ! kramkram

så här såg altanen ut innan ...såhär såg den ut innan å då har vi ändå rivit sidorna å taket ...   jätte liten - personerna på bilden är min bror å svägerska ! hi hi jätte söta!

altan ..


färdig altan -09


den underbara helgen

den bästa helgen på länge !  det har ju varit det bästa vädret , vi har hållt på i trädgården klippt å rensat å oljat  å sen har vi börjat sätta häck .. tänkte jag skulle fortsätta idag .. men det regnar ju ! hemma är jag idag ... för min onda axel .. vill inte vara hemma .. vill kunna jobba så jag får vara med å spela fotboll vi har vår första serie match ikväll å jag får inte vara med .. jätte tråkigt .. hoppas att det hjälper med dessa tabletter ! å att det går över ! sen har jag ju svårt för att sitta sill vill ju göra något hela tiden .. men det va skönt att pyssla i trädgården .. det blev jätte fint .. har även planterat lite fina nya blommor ...vi har gjort iordning på altanen ... köpt nya altan möbler .. det blev kanon bra !  tänkte jag skulle ta lite kort när kameran vill å visa er !! .. men nu ska jag gå nr å dricka en slurk kaffe !!

ha det bäst kramkram

RSS 2.0